Gör din vandring enklare med Hygglo

Användarintervjuer 14 aug 2019

Hygglo-användaren Marie använde sig utav Hygglo när ingen i hennes omgivning hade tält att låna ut!

Marie och hennes kompis skulle vandra en vecka i Lappland och bestämde sig för att hyra sitt tvåmannatält på Hygglo.

Hur hittade du Hygglo?

  • Jag har ett svagt minne av att jag läst en artikel om Hygglo för några år sedan och det snackas flitigt om Hygglo i min umgängskrets.

Varför valde ni att hyra istället för att köpa?

  • Ingen av oss tältar särskilt ofta vilket gjorde att vi inte riktigt kände för att lägga ut så mycket pengar på att köpa ett tält, när vi insåg att ingen av våra kompisar hade tält att låna ut så valde vi att använda oss utav Hygglo.

Upplevelsen hos Hygglo tyckte Marie var bra, Marie kände att det gick smidigt och snabbt. Då det var lite tidspress på att hitta ett bra tält så uppskattades det att det inte var en så krånglig process.

Hur gick kommunikationen med uthyraren?

  • Det gick bra, vi kommunicerade genom Hygglo-chatten samt genom telefon när det behövdes.

Marie fick svar på sin förfrågan redan efter 1h och där bestämde dom sig för att träffas i centrala Stockholm på uthyrarens arbetsplats, då det var vad som funkade bäst för dom båda.

Vid överlämnandet var det inte bara tältet som skulle delas utan också deras gemensamma kärlek för vandring. Det snackades lite lätt om vad för slags äventyr Marie skulle ge sig ut på vilket gjorde överlämningen inte bara enkel och trygg men också väldigt trevlig.

Hur var det att använda prylen?

  • Det gick bra, lite slitet var det men det det var redan kommunicerat sedan innan och med tanke på priset så fick vi ändå lite mer än vad vi betalade för.

När dom väl var i Sareks nationalpark så skulle tältet upp och där var det inga konstigheter, det gick snabbt och dom kunde enkelt koppla av. Allt som allt var Marie nöjd med sin upplevelse hos Hygglo och rekommenderar oss gärna till andra som ska iväg på vandringsfärd.

Du hittar inte bara tvåmannatält hos oss utan också friluftskläder, sovsäckar, campingkök, ryggsäckar och massor utav andra prylar som kan komma till nytta i ditt friluftsliv.

Taggar