Våren 2020 har gått i hemmafixandets tecken

Topplistor 26 maj 2020

Nu börjar vi gå in i sommaren och därmed sammanställer vi våren. Trenden är tydlig, i vår har vi fixat hemma och i trädgården. Här nedan följer topplistan på vad vi gjort mest av!

Nedan topplista gäller från mars, april och maj 2020.

 1. Vertikalskärare
  Det som har gjorts mest av i vår är att lufta gräsmattan samt riva bort mossa, mest uthyrda prylen i vår är vertikalskäraren.
 2. Jordfräs
  Den näst mest uthyrda prylen är jordfräsen, därmed kan man se att det även har anlagts en hel del trädgårdsland eller nya gräsmattor.
 3. Högtryckstvätt
  Näst efter nya trädgårdsland så är det altanen som har fräschats upp, högrtryckstvätt med tillbehöret för altantvätt har varit riktigt populära i vår.
 4. Gallersläp
  När man fixar, bygger, rensar och gör om så skapas det såklart en del skräp och bråte som behöver komma till tippen, därmed har gallersläp varit en storuthyrare.
 5. Markvibrator
  För att fixa uppfarter och anlägga grusplaner så behöver man en markvibrator, och vi kan se att det har fixats en hel del uppfarter i vår.
 6. Mattvätt och textilvårdsmaskin
  Men det är inte bara utomhus det har fixats, det har även fixats inomhus med att fräscha upp olika textilier med hjälp av textilvårdsmaskiner, allt från soffor och mattor till gardiner eller klädsel i bilen.
 7. Ozongenerator
  På temat fixa inne kan vi också se att ozongeneratorn, som används för att ta bort oönskade lukter, är fortsatt väldigt populär.
 8. Borrhammare
  Vi kan se att det även gjorts ett antal hål i hårda väggar, det skvallrar borrhammaren om.
 9. Skåpbil
  Skåpbilar används oftast för att flytta på Hygglo, och vi kan se att folk har flyttat även denna vår genom alla skåpbilar som har hyrts.
 10. Båttrailer
  Sommaren är som sagt påväg, och ett tydligt tecken på det är att folk börjar sjösätta sina båtar eller behöver hämta hem en båt de precis har köpt. Därför ser vi att även båttrailern lyckas ta sig upp på topplistan.

Taggar