Dags för fest

Hyrprylar 28 jan 2020

Dags för fest, vad kul! Det finns massa roliga festprylar att hyra på Hygglo som gör festen till något alldeles extra. För att säga något som är tråkigare än fest kan vi också nämna att det ingår en försäkring utan självrisk när du hyr via Hygglo, om något skulle råka spillas under festen.


Det finns så många tillfällen som man kan ha fest på, vi tror inte det finns några dåliga tillfällen egentligen. Vi har alla våra högtider som midsommar och nyår men även födelsedagar och bröllop är såklart givna tillfällen att bjuda på storfest. Men ibland behöver det helt enkelt inte vara svårare än att det är lördag och man är lite festsugen, men även då kan man maxa den helt vanliga lördagen genom att hyra lite schyssta prylar.

Nedan följer tips på ett gäng prylar man kan hyra för att maxa festen, helt beroende på vilken målsättning man har med festen.

 • Photo booth
  Photo booth, eller fotobås som det kan kallas också, är faktiskt en oväntat uppskattad stämningshöjare. Folk älskar att samlas runt denna och ta sina bilder och både du och gästerna får härliga minnen för lång tid framöver. Krydda till det med lite utklädnader och se folks kreativitet flöda!
 • Rökmaskin
  In i dimman, bokstavligt talat. Man kan undra varför, men det blir verkligen väldigt mycket mer feststämning när man ser mindre. Undrar varför... Min personliga favorit är tungrökmaskinen, som skapar en tung rök som ligger längs golvet, blir nästan lite sagostämning av den!
 • DJ-utrustning och högtalare
  Ska man ha party med musik och dans gör en riktig ljudanläggning otroligt mycket! Tyvärr är det lite svårt att kategorisera ljud, så se till att även kolla i kategorierna högtalare och PA också.
 • Ljus
  Ljus är ungefär samma kategori som rök (och gör sig bäst om den kombineras med rök) dvs att det blir bara en väldigt mycket mer festlig stämning om man har en bra ljussättning och en bra ljusshow.
 • Popcornvagn
  En garanterad hit på barnkalaset, men även väldigt uppskattad bland vuxna barn också. Bara doften får ju stämningen att gå i taket!
 • Maskeradkläder
  Om du är bjuden på maskeradfest så borde du se till att vinna priset för bästa utstyrsel genom att hyra något riktigt maxat på Hygglo. Ba' gört!
 • Partytält
  Partytält är bra för ett par olika saker. Det håller partyfolket torra från eventuellt regn vilket knappast är ett otänkbart scenario i vårt land. Är det ett partytält med sidor håller det även gästerna skyddade från eventuella vindar, och varma gäster är partysugna gäster. Men även en kväll utan väder och vind är det ju supermysigt att festa under tak!
 • Glas och porslin
  Har du en middagsbjudning kan du få ihop en supertrevlig dukning med hjälp av alla fina saker du kan hyra på Hygglo! Eller behöver du kanske 30 champagneglas till fördrinken så finns det också.

Andra saker som förgyller festen är;

 • Beer pong
  Klassikern i alla amerikanska college-filmer, får alla att festa som 20-åringar igen.
 • Karaoke
  Gör sig absolut bäst framåt småtimmarna när någon ensam stackare står och stönar med till "the show must go on". Men är som roligast på förfesten egentligen.
 • Hoppborg
  Hoppborgen maxar barnkalaset, medan du som förälder sitter bekvämt vid sidan om med ett glas saft i handen och tittar på.
 • Chokladfontän
  Vid en middagsbjudning eller mingel kan detta vara det perfekta förtugget, eller den bästa efterrätten.
 • Badtunna
  Om du har en mindre fest kan en badtunna vara en riktig höjdare som alternativ till bastu. Kom bara ihåg att dra igång den i god tid då den tar en stund att få varm.

Med de här tipsen innanför rocken hoppas vi att du kommer hyra några prylar till din nästa fest och ta ditt festande till nästa nivå!

Taggar