Maskinuthyrning, så enkelt som det borde vara

Hyrprylar 29 okt 2021

Hygglo är din maskinuthyrning i alla lägen! På Hygglo kan du välja och vraka i en stor mängd maskiner för uthyrning, som främst hyrs ut av privatpersoner men även en del professionella maskinuthyrare hyr ut sina maskiner på Hygglo.

Fördelen med att hyra maskiner genom Hygglo är att det är enkelt och billigt, och ofta väldigt nära dig. Den stora bredden i utbudet gör att vi nästan vågar lova att du hittar de maskiner du behöver hyra på Hygglo. Nedan är en liten guide över några av maskinerna som finns på Hygglo och länkar till kategorierna där du hittar dem.

Hela utbudet av vår maskinuthyrning hittar du i kategorin “Bygg & verktyg”, alltifrån skruvdragare och cirkelsågar till grävmaskiner, dumpers och betongblandare.

Är du ute efter att hyra tyngre maskiner för markarbeten, så som grävmaskiner och minigrävare, dumpers och minidumpers, lastare och traktorer är det i kategorin “Byggmaskiner” du ska leta. Här hittar du även skylifts.

Om du behöver hyra maskiner för anläggningsarbeten ska du leta i kategorin “anläggningsmaskiner”. Där hittar du stora och små markvibratorer, jordborrar samt allt du behöver för betongarbeten så som betongblandare, vibrator, najmaskin och armeringsklipp, betongslipmaskin och betongspårfräs.

Behöver du hyra maskiner som kapar saker är det i kategorin “Såga & kapa” du ska leta, där hittar du alltifrån motorkap, tigersåg och metallkapsåg till gerkapar, cirkelsågar och bordsågar.

Behöver du hyra maskiner för att göra hål i hårda material ska du kolla i kategorin “Borrmaskiner & skruvdragare”, där hittar du alltifrån rejäla borrhammare, mejselhammare/bilmaskin till regelrätta bergborrar.

Är du ute efter att hyra maskiner så som spikpistol ska du kolla i vår kategori “Spikpistol”, där finns både batteridrivna varianter och tryckluftsdrivna. Skruvautomater hittar du här.

Som sagt, behöver du hyra maskiner är Hygglo maskinuthyrningen för dig. Stort lycka till med ditt nästa byggprojekt!

Taggar