Fixa hemma!

Hyrprylar 30 jan 2020

Dags att fixa något hemma? Då kan Hygglo verkligen vara en av dina viktigaste och bästa medhjälpare. Vi har prylarna du behöver för att arbetet ska gå snabbt och smidigt. Sakerna du hyr är automatiskt försäkrade om något skulle hända.

Fixa hemma är en ganska generell beskrivning och det passar Hygglo ganska bra. Vi har över 1.000 olika kategorier med runt 40.000 prylar du kan hyra. Det gör att vi har det du behöver till ditt projekt. Ett släp för att åka till återvinningen, alla verktyg för en renovering eller kanske symaskinen för att laga lite kläder eller sy gardiner. Det finns även massa specialverktyg så som radon- och fuktmätare om det är något som inte står rätt till i källaren eller ozongenerator för att ta bort dålig lukt eller giraffslipen för att fixa de nyspacklade väggarna.

Den mest populära prylen att hyra till hemmet är borrhammaren som gör det enkelt att borra hål i även stenhårda väggar. Tätt därefter följer pirran, inte ett verktyg men ack så bra hjälpreda för att enkelt flytta på saker.

För mindre projekt finns också slipmaskiner, limpistoler och mattvättar. Allt som kan göra hemmet lite finare och renare.

Taggar