Grovdammsugaren

Hyrprylar 23 okt 2019

Behöver du en maskin som kan absorbera vätska, spån och damm från byggarbetet? Då behöver du en grovdammsugare!

Grovdammsugare är utformad för att klara av jobbet som en vanlig dammsugare inte kan. Om du inte har en grovdammsugare kan du frestas att använda din vanliga dammsugare, men det får du inte göra. Då kan du riskera att dammsugaren förstörs och som om det inte räckte kan det till och med bli farligt att använda den, eftersom den kan bli strömförande och börja brinna! Säkerhet är viktigt, använd en grovdammsugare för sådant jobb. Du kan hitta många grovdammsuga att hyra på Hygglo.

Så vad skiljer egentligen en grovdammsugare och en vanlig dammsugare?

Behållaren till en grovdammsugare är vanligtvis byggd av plast eller rostfri plåt. Motorn skapar ett undertryck som suger in de grova partiklarna. Filtret är utformat för att tåla damm från såg- och sliparbete. När vätska sugs upp känner grovdammsugaren av vattennivån och stänger av luftflödet när det närmar sig den kritiska nivån.

Avancerade modeller av grovdammsugare är ofta utrustad med urtappningshål, fjärrstyrning och blåsfunktion, och dessa modeller har en mycket högre prislapp än de modeller som inte har dessa funktioner.

En grovdammsugare har många namn, som våt och torrdammsugare och industridammsugare. Hitta din favorit på Hygglo idag.

Taggar