Hyr en husvagn till din semester!

Hyrprylar 27 jan 2020

Det finns gott om husvagnar att hyra på Hygglo. Visste du det?

Under min barndom reste vi från Norge till Sverige varje sommar på husvagnssemester. Vi packade bilen full, 2 vuxna och 2 barn med ett bagageutrymme fullpackat med allt man skulle behöva de kommande 2-3 veckorna. Några år senare var bilen ännu trängre när en lillebror också skulle följa med. Bakom bilen var husvagnen fäst, även den fullpackad. Min syster och jag tyckte att det var så tråkigt att "alla andra" fick åka på solsemester, medan vi endast åkte över gränsen till grannlandet Sverige.

Nu å andra sidan ser jag tillbaka på våra husvagnssemestrar med bara goda minnen. Det som finns kvar är inte timmarna i en het bil, men nöjet att äntligen kunna korsa fåren i bilbingon. Det är minnen om mjukglass med jordgubbsströssel och svenska köttbullar med gräddsås. Det är minnen från en nära och kär familj som är tillsammans och upplever nya platser (men alldeles för många svenska slott pappa!). Det är minnen om en mamma som pratar “svorska” så snart vi passerar gränsen och om alla svenska pojkar jag blev förälskad i. Kort sagt, minnen jag inte vill vara utan och minnen jag skulle ge mina barn någon gång i framtiden.

Då är det ganska lysande att du kan hyra en husvagn. Och varför är det så lysande? Du behöver inte tänka på var du ska förvara vagnen medan den inte är på väg på nya äventyr. Du behöver inte tänka på underhåll och försäkringar, eller få dåligt samvete för att du inte använder den tillräckligt (jag har personligen nog av det med vår stackars lilla båt).

Att hyra en husvagn gör det också möjligt att testa nya husvagnar varje gång du vill åka på husvagnssemester. Det är ju alltid kul med något nytt, eller hur?

På Hygglo hittar du just nu 47 husvagnar att hyra. Allt från en Solifer med plats till 7, perfekt för en större familj till en Paradiso Tältvagn för den som önskar något lite annorlunda.

Kolla in alla annonser för husvagnar att hyra på Hygglo här.

Taggar