Vi drar till fjällen

Hyrprylar 28 jan 2020

När du ska till fjällen har vi massa bra prylar du kan hyra istället för att köpa. Tryggt, enkelt och Hygglo. Det ingår automatiskt en försäkring utan självrisk.

Takbox

En av våra mest populära prylar att hyra är takboxen. Det finns flera anledningar till att hyra en takbox istället för att köpa men de två starkaste är att de används sällan och är svåra att förvara när de inte används. Dessutom kostar de ganska mycket i inköp. De går att hyra med eller utan takräcken. Ska du hyra med takräcken så spana in vår guide om vilka räcken som passar.

Lavinutrustning

Ska du åk offpist har vi massa lavinutrustning man kan hyra. Från hela paket med ABS-rycksäkckar till enskilda komponenter så som transceiver eller spade. Tänk dock på att kunskap är den viktigaste säkerhets aspekten att ha med sig när man ska åka utanför pistat område.

Brädspel och pussel

När du väl kommer en från en dag i backen så finns få saker som passar så bra som att spela brädspel eller lägga pussel. För dig som vill ha en mer modern variant finns det gott om TV-spel att hyra. Inte i samma kategori men även mat brukar vara ett populärt inslag under skidsemestern. Imponera på vännerna genom att ta med dig en slowcocker eller sous vide.

Taggar